Hronika

Инцидент у Нишу: запаљен аутомобил заменика начелника Полицијске управе

За сада непознате особе запалиле су ноћас још један аутомобил у Нишу, овога пута службено возило заменику начелника Полицијске управе у Нишу, Зорану Богдановићу.

Инцидент се догодио на Булевару  Немањића око 3 сати и 15 минута после поноци.

Службени аутомобил другог човека нишке полиције марке „фолксваген“, који се налазио на Булевару Немањића изгорео је у предњем делу.

О овом случају обавештено је Основно јавно тужилаштво и они ће се  изјаснити у понедељак, док из полиције кажу да интензивно раде на расветљавању г случаја.

У протеклих месец дана у Нишу запаљен је аутомобил и заменика градоначелника Милоша Банђура, као и директора Јавног комуналног предузећа „Тржница“ Горана Ђорђевића.

Председник Србије Александар Вучић који је данас у посети југу Србије, рекао је у изјави новинарима да полиција мора да предузме све мере у својој надлежности да би пронашла починиоце тих дела.

За сада јавност није обавештена о резултатима истраге ових случајева.

Вест има, наравно, велики значај и указује на озбиљну друштвену опасност.

Међутим, овде бисмо указали на један други проблем, врло очигледан на нишким улицама.

У близини седишта Полиције у Нишу, у најужем центру града, постоји већи број жутим тракама обележених места намењених управо за полицијске аутомобиле.

Шта је тражио полицијски аутомобил, и то преко ноћи, на паркингу стамбене зграде удаљене неколико километара од полицијске зграде? Зар се тако користе службени аутомобили у Србији?

Љ.K

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh