• Hronika

  Инцидент у Нишу: запаљен аутомобил заменика начелника Полицијске управе

  За сада непознате особе запалиле су ноћас још један аутомобил у Нишу, овога пута службено возило заменику начелника Полицијске управе у Нишу, Зорану Богдановићу.

  Инцидент се догодио на Булевару  Немањића око 3 сати и 15 минута после поноци.

  Службени аутомобил другог човека нишке полиције марке „фолксваген“, који се налазио на Булевару Немањића изгорео је у предњем делу.

  О овом случају обавештено је Основно јавно тужилаштво и они ће се  изјаснити у понедељак, док из полиције кажу да интензивно раде на расветљавању г случаја.

  У протеклих месец дана у Нишу запаљен је аутомобил и заменика градоначелника Милоша Банђура, као и директора Јавног комуналног предузећа „Тржница“ Горана Ђорђевића.

  Председник Србије Александар Вучић који је данас у посети југу Србије, рекао је у изјави новинарима да полиција мора да предузме све мере у својој надлежности да би пронашла починиоце тих дела.

  За сада јавност није обавештена о резултатима истраге ових случајева.

  Вест има, наравно, велики значај и указује на озбиљну друштвену опасност.

  Међутим, овде бисмо указали на један други проблем, врло очигледан на нишким улицама.

  У близини седишта Полиције у Нишу, у најужем центру града, постоји већи број жутим тракама обележених места намењених управо за полицијске аутомобиле.

  Шта је тражио полицијски аутомобил, и то преко ноћи, на паркингу стамбене зграде удаљене неколико километара од полицијске зграде? Зар се тако користе службени аутомобили у Србији?

  Љ.K

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com