Gradovi

Naslovna strana za subotu, 28. oktobar 2017. godine

Dnevne novine na današnjim naslovnim stranama najviše pišu o odluci parlamenta Katalonije da proglasi nezavisnost, polemici episkopa bačkog Irineja i potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović i mogućim vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji.


BLIC „Katalonija proglasila nezavisnost, šta sad“, o odluci katalonskog parlamenta. „Jelisaveta: U šoku sam, strah me je za Indiju“, princeza Jelisaveta Karadjordjević priča o unuci članici sekte „Nxivm“. „Ko je sklonio Lubardinu sliku iz popisa?“, list piše da je iz popisa stečajnog upravnika Doma sindikata nestala slika Petra Lubarde „Industrijalizacija“. „Vučić: Nije tajna, razgovaramo o vanrednim izborima“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ALO List piše da je direktorka „Pošta Srbije“ Mira Petrović sklopila višemilionski ugovor sa firmom „United media“ Dragana Šolaka koji je, kako piše, „u direktnom dilu“ sa bivšim gradonačelnikom Draganom Djilasom „Pošta finansira Djilasa da ruši Vučića“

VEČERNJE NOVOSTI „Srbija ide na izbore pre roka?“, list piše da će do 10. decembra biti odlučeno da li će biti održani vanredni parlamentarni izbori u Srbiji. „Zorani potrebna pomoć duhovnika“, kaže episkop bački Irinej za potpredsednicu Vlade Srbije Zoranu Mihajlović. O pogodnostima za penzionere od 1. novembra „Jeftinije za penzionere uz novu karticu“.

DANAS „Katalonci proglasili otcepljenje, Španija preuzela vlast“, odluke parlamenta u Barseloni i Senata u Madridu. „Premijerka neće da zaštiti Zoranu Mihajlović“, o polemici vladike bačkog Irineja i potpredsednice vlade Srbije Zorane Mihajlović.

INFORMER „Katalonija proglasila nezavisnost. Preti rat!“ piše list o zbivanjima u Španiji.

KURIR – „CIA udarila na Trampa! Bela kuća najavila osvetu“ o tome da su tajne službe zabranile šefu SAD Donaldu Trampu da obelodane detalje o ubistvu Džona Kenedija.

POLITIKA „Katalonija proglasila nezavisnost, Madrid joj ukinuo autonomiju“. „Blage kazne za napadače na policiju“, list piše da je potrebno hitno zabraniti izlazak policije na teren bez kolege. „Uputi će važiti godinu dana, a onda će biti ukinuti“, predvidjeno je izmenama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

SRPSKI TELEGRAF Za list govori ministarka gradjevinarstva Zorana Mihajlović „Ženama mere dekolte, a ne reči“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh