Crna Gora

Na trgu u Budvi Halid Bešlić i Marija Šerifović

 

 

Novogodišnji muzički program u Budvi nastavlja se večeras na trgu ispred Starog grada a nastupaju etno grupa „Zora“, Halid Bešlić i Marija Šerifović.

Obraćajući se novinarima pre večerašnjeg nastupa, Marija Šerifović je rekla da Budva ima posebno mesto u njenom srcu jer je u tom gradu ostvarila prvu festivalsku pobedu.

„Svi znaju da volim da se takmičim a pre svega da pobedjujem. Imam neke posebne emocije za Budvu, ne samo zbog te pobede, ima tu još razloga“, kazala je Marija Šerifović.

Ona je izrazila očekivanje da će večeras na trgu ispred Starog grada biti veselo iako kako je rekla, peva već 87 dana zaredom.

„Važno je da smo dobro raspoloženi, svi nasmejani jer to ljudima danas najviše fali. Mnogo ne obraćamo pažnju na važnu činjenicu da je život samo jedan i užasno kratak“, kazala je Marija Šerifović.

Navodeći da je muzika njena misija, Marija Šerifović je ocenila i da je vreme da krene sa radom na novom studijskom albumu.

„Negde je vreme da krenem da spremam studijski album nakon pet ili šest godina. Jako je važno živeti život tako da ostaviš tragove. Biti dobar, biti car i ostavljati tragove, to je jedino važno“, kazala je Marija Šerifović i poželela svima u 2019. godini mira i zdravlja.

Sarajevski pevač Halid Bešlić kazao je da već treći put nastupa na novogodišnjem programu na crnogorskom Primorju.

„Godinama dolazim ovde i leti i zimi. Na ovoj bini peva vrh estrade a bez lažne skromnosti, sebe smatram delom tog vrha“, kazao je Bešlić i izrazio zadovoljstvo što će večeras u Budvi nastupiti i Marija Šerifović koju je nazvao „vrhunskom pevačicom“.

On je najavio da će večeras izvesti i novu pesmu „Taman je“ koja je kako je rekao, objavljena kao pilot singl pre tri meseca.

„Album još nisam završio, ovo je pilot singl i vidim da se traži. Ljudi nisu navikli od mene na ovakav tip pesama ali to radim zbog šarolike karijere“, rekao je Bešlić.

Večerašnji program ispred budvanskog Starog grada počinje u 21 čas.

 

Ceo video materijal možete preuzeti OVDE.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh