• BG

  A.Šešelj: Crna Gora na ivici gradjanskog rata, Vlada Srbije treba da reaguje

   

   

  Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je danas da je Crna Gora „na ivici gradjanskog rata“ i zatražio da na to reaguje Vlade Srbije.

  Šešelj je, povodom noćašnjeg izglasavanja Zakona o slobodi veroispovesti u Skupštini Crne Gore, rekao da je „potrebna hitna reakcija Vlade Srbije na dešavanja u Crnoj Gori gde mafijaski režim nastavlja progon Srba kroz najnoviji pokušaj otimanja imovine Srpske pravoslavne crkve“.

  Ocenio je da se „sve radi da se pokaže da srpskom narodu da nema mesta u Crnoj Gori“.

  „Vlada Srbije mora da traži sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, da bi se pokrenulo ovo pitanje“, rekao je Šešelj novinarima u Skupštini Srbije i dodao da „u trenutku kada je Crna Gora na ivici gradjanskog rata, nema adekvatne reakcije Vlade Srbije“.

  Šešelj je rekao da je „za mnogo manje stvari bilo burnih reakcija vlasti u Beogradu i da su zakazivane sednice Saveta bezbednosti“, a sada, „posle skandaloznih dogadjaja još nemamo reakcije Vlade Srbije, ni Aleksandra Vučića“.

  „Savet (Srbije) za nacionalnu bezbednost mogao je da zaseda zbog navodnog ruskog špijuna Savet je istog dana zasedao, a dogadjaj se desio pre godinu dana, a (sada) nema reakcije na skandalozne dogadjaje u Crnoj Gori“, ocenio je Šešelj.

  On je rekao da „ako Vlada Srbije ne uradi ništa po ovom pitanju, videće se da je cela strategija (odbrane Srbije) o kojoj je govorio ministar odbrane Aleksandar Vulin, čiji je jedan od ciljeva zaštita srpskog naroda ma gde bio, bila samo u marketinške svrhe predizborne kampanje“.
  Beta
  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com