Novosti online

Адвокат умро у судници

Адвокат Вишеслав Вучићевић (45) из Београда преминуо је око 9.30 часова у судници Привредног суда у Београду, потврдила је за „Политику” Гордана Вуковић, судија и портпарол овог суда. Шта је узрок изненадне смрти Вучићевића, утврдиће обдукција.

– Адвокат је умро непосредно по завршетку рочишта које је одложено. Ситуација у судници уопште није била напета да би, евентуално, могло да се каже да је тренутни стрес био узрок смрти. Адвокат једне од странака у поступку је предложио да се рочиште одложи за 19. април, Вучићевић се сложио са тим и кренуо ка судији да потпише записник. Судија, који је у роковник уписивао нови термин суђења, чуо је туп ударац, а када је дигао поглед, Вучићевић је већ лежао на поду – наводи „Политикин” саговорник.

Судија Александар Васић је одмах позвао полицију и Хитну помоћ којој је, када је дошла у Привредни суд, преостало само да констатује смрт адвоката. Слична ситуација почетком децембра прошле године одиграла се на седници Високог савета судства када је у току рочишта у поступку за разрешење судије Апелационог суда Славке Михајловић, преминуо њен пуномоћник, познати београдски адвокат Јован Павловић.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh