• Gradovi

  AIK banka poziva na doček Nove 2017. na trgu u Novom Sadu

  NOVI SAD – AIK banka, članica MK Grupe, pozvala je danas sve Novosađane i njihove goste da Novu 2017. godinu dočekaju na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz najveću regionalnu zvezdu Zdravka Čolića.

  Doček Nove 2017. godine u Novom Sadu, između ostalih, podržala je i AIK banka, koja je saopštila da će u najluđoj noći pored Zdravka Čolića, na četiri bine nastupiti i Drum’n’Zez, Bojana Stamenov, Novosadski Big bend, Irie FM, Zemlja gruva, Ana Perišić, Josipa Lisac, ali i još oko 100 izvodhača.

  Kako se navodi u saopštenju AIK banke, prestižni britanski ekonomski magazin International banker, u okviru svojih nagrada “Banking awards”, drugu godinu zaredom dodelio je AIK banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolje pružanje korisničkih usluga u istočnoj Evropi.

  Pored toga, Evropsko poslovno veće, nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelila je AIK banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com