• Novosti online

  AKCIJA PARKING SERVISA U NISU: “PAZI LISICA“

   

  „Niš se odavno pročuo po oduzetom aerodoromu, beogradizaciji, naplatnim rampama kojima je okovan, kamerama na niškim trgovima, zagađenom vazduhu, povećanom porezu na imovinu za 300 posto, komunalnom buntu građana zbog dužničkog ropstva u kome se nalazi, a evo sada repertoar je obogaćen novom „ponudom“, a to su najnovije mere JKP „Parking servis“ u vidu akcije „Pazi lisica“ kojima će biti blokirano odvoženje vozila sa niških ulica.

  Ovaj novi specijaltet „derikoža“ dodatno će komplikovati život Nišlijama“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

  On kaže da nam sve ovo priređuju oni koji su se specijalizovali za politička hapšenja i štelovanje tendera.

  Kaže i da su radovi na Trgu Kralja Milana stali  iz nepoznatih razloga, a javlja se i novi problem sa zaustavljanjem radova na glavnom trgu i šetalištu u Niškoj Banji,  zbog izvođača koji nije ispoštovao rokove, pa je nedavno raskinut ugovor sa tom firmom.

  „Gospodo, nesposobni ste da uradite i to malo trga što je ostalo, a pričate o razvoju turizma.

  Razlika između vas i nas je što smo mi popločali celu Nišku Banju, uradili ambulantu (bolnicu), obdanište, dve balon sale, teren sa veštačkom travom, Bulevar Srpskih junaka sa kružnim tokom, ulice, kanalizacionu mrežu, rekonstruisali put Niška Banja – Prosek, a vi ništa“, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

  „Nismo svi isti, razlika je ogromna, jer mi smo gradili, a vi biste sada da okrečite sve to, ali ni to vam ne ide. Što kaže naš narod „nije problem kad nemaš, nego kad ne znaš, a vi mnogo ne znate.“

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com