Gradovi

Akcijska ponuda stambenih kredita Sosijete Ženeral banke

BEOGRAD – Sosijete Ženeral banka pripremila je specijalnu ponudu za odobravanje stambenih kredita za kupovinu, renoviranje i refinansiranje nekretnina, sa nižim kamatnim stopama, učešćem od 20 odsto i rokom otplate do 25 godina, saopšsteno je danas iz te banke.

Ova ponuda, koja će trajati do 26. maja 2016. godine, odnosi se na kredite sa varijabilnom kamatnom stopom od 3,25 odsto plus šestomesečni Euribor, kao i na kombinovane kredite, kod kojih je na svake tri godine moguće menjati tip kamate, bez dodatnih troškova.

Tokom akcije, kombinovani stambeni krediti biće odobravani uz fiksnu kamatnu stopu u visini od 2,95 odsto, odnosno od 3,25 plus šestomesečni Euribor za kredit sa varijabilnom kamatnom stopom.

Kod ovog tipa kredita, banka klijentu na svake tri godine omogućava da ponovo bira po kojoj kamati, fiksnoj ili varijabilnoj, će mu se obračunavati rate, a ta mogućnost važi tokom celog perioda otplate.

„Imajući u vidu da je kupovina ili renoviranje stana dugoročna investicija, Sosijete Ženeral banka, koja je u samom vrhu na tržištu po broju odobrenih stambenih kredita, ovom specijalnom akcijom želi dodatno da stimuliše klijente da se stambeno obezbede uz veoma povoljne uslove kreditiranja“, izjavio je Dejan Vučinić, izvršni direktor direkcije mreže Sosijete Ženeral banke.

Kako dodaje, jedna od najpovoljnijih kamatnih stopa na tržištu, čije sniženje utiče i na povoljniji iznos mesečne rate, kao i fleksibilnost koju omogućava jedinstvena ponuda kombinovanih kredita, značajna su olakšica za sve one koji žele da putem kredita dođu do sopstvenog doma.

„Imajući u vidu da je naša misija građenje partnerskog odnosa sa klijentima, osoblje banke je tu da ih posavetuje o najboljem rešenju prema njihovim mogućnostima i potrebama“, rekao je Vučicnić.

Foto Tanjug/ N.Milošević, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh