• Novosti online

  Aktivisti SNS upali u gradske prostorije Šapca i u zgradu opštine Paraćin

  Demokratska stranka u Paraćinu saopštila je da su danas aktivisti Srpske napredne stranke iz tog grada nenajavljeno ušli u zgradu te opštine u toku radnog vremena, noseći transparente i ispisane parole.

  „Očito režirana predstava nije proizvela željeni efekat nervozu ili agresivno odbijanje čelnika opštine Paraćin da se informišu o konkretnim pobudama i stvarnim zahtevima“, navodi se u saopštenju.

  SNS je u Paraćinu opoziciona stranka.

  Gradonačelnik Paraćina Saša Paunović je naveo da su članovi SNS posluženi i da se sa njima pokušano da se razgovara u cilju razjašnjenja situacija „koja nije karakteristična i uobičajena u svakodnevnom radu opšinskih organa“.

  „Mi nismo dobili odgovor zašto su se na ovaj način i u ovom broju oni našli ovde. Nismo dobili ništa što bi opravdalo njihov dolazak, ali uprkos tome naša reakcija je bila u domaćinskom, susretljivom duhu. Posluženi su. Očekujem sa pravom da sutra institucije u prestonici od Narodne skupštine do gradskog parlamenta otvore vrata gradjanima. Jeste neradni dan, no, mislim da za one koji su obavezni pred gradjankama i gradjanima kalendar nije prepreka“, naveo je on.

  Zelenović: Aktivisti SNS upali u gradske prostorije Šapca

  Aktivisti Srpske napredne stranke upali su u prostorije gradskog veća Šapca, skupštine i prostroje gradonačelnika, obavio je na tviretu gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

  On je postavio i fotografiju.

  I TV Šabac je objavio ovu informaciju kao i da pripadnici SNS ne žele da odu i da će tu sedeti do daljnjeg.

  Naprednjaci upali u radne prostorije Gradskog veća, Skupštine i gradonačelnika u Šapcu. pic.twitter.com/FJVt6aFQW0

  — Nebojša Zelenović (@gradonacelnikSa) April 12, 2019

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com