Gradovi

AMS Osiguranje: Super članska kartica damama za 8. mart

BEOGRAD – AMS Osiguranje i Auto-moto savez Srbije su ove godine za Dan žena pripremili specijalan poklon iznenađenja za sve žene vozače.

Sve dame koje su nosioci bilo koje aktivne polise AMS Osiguranja, a pošalju 8. marta poruku u periodu od 12 do 16,00 časova na broj 0698701131 u formatu: Ime_Prezime_Adresa_Grad_Broj polise, ili u inbox-u Facebook stranice AMŠ https://www.facebook.com/AMŠ1987/ ostave svoje podatke, dobiće na poklon Super člansku karticu.

Kako se navodi u saopštenju AMS Osiguranja, nove članice AMŠ sa Super čanskom karticom, imaće mogućnost da u narednih godinu dana iskoriste besplatnu popravku vozila i šlepovanje u slučaju kvara do čak 140 km, dok je u slučaju saobraćajne nezgode, kako u Srbiji, tako i u Evropi, kilometraža neograničena.

Svim članovima AMŠ dostupni su pravni saveti, refundacija troškova hotelskog smeštaja i prevoza u slučaju saobraćajne nezgode, kao i kredit za popravku automobila ili prevoz članova porodice, po garanciji.

Kada se planira putovanje, korisnicama su na raspolaganju i besplatni ruteri-planovi putovanja, pravni saveti, kao i informacije o potrebnim dokumentima i obaveznoj opremi, prohodnosti puteva.

Pozivom na broj 1987 Operativnog centra AMŠ iz zemlje ili inostranstva, vlasnice Super članske kartice imaju potpuno besplatno popravke kvarova koji se mogu otkloniti na putu ili, ukoliko to nije moguće, prevoz vozila do servisa, ali i prebivališta vozača.

AMŠ i AMS osiguranje ističu u saopštenju da žene zaslužuju samo najbolje i da Međunarodni dan žena predstavlja važan podsetnik o poštovanju žena, rodnoj ravnospravnosti, njihovim društvenim, političkim i ekonomskim dostignućima.

Foto AMS Osiguranje

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh