• Gradovi

  AMS Osiguranje: Vozači napravite pravi izbor

  BEOGRAD – AMS Osiguranje poziva vozače da naprave pravi izbor i u toj osiguravajućoj kući zaključe polisu osiguranja od autoodgovornosti.

  „Ako ste vozač, onda sigurno znate da je jedan od uslova za registraciju vozila da ugovorite polisu osiguranja od autoodgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva. Napravite pravi izbor, odaberite AMS Osiguranje i brzo, lako i na velikom broju mesta u čitavoj zemlji zaključite polisu obaveznog osiguranja vozila“, saopštilo je AMS Osiguranje.

  Ako se prilikom vožnje pričini šteta trećem licu – skupe troškove usled brojnih rizika koji za posledicu imaju smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari, u skladu sa uslovima osiguranja preuzima osiguravajuća kuća kod koje je ugovoreno obavezno osiguranje vozila.

  „Odaberite AMS Osiguranje, jer zahvaljujući našoj širokoj prodajnoj mreži, naše stručno osoblje čeka vas na svakom koraku! Uštedite vreme i koristite prednosti sistema Auto-moto saveza Srbije“, kažu u AMS Osiguranju.

  Ta firma poziva vozače da dođu u Ruzveltovu 19 u Beogradu i završe sve na jednom mestu – obavezno osiguranje vozila, tehnički pregled, registraciju, međunarodna dokumenta, članstvo u AMŠ i drugo neophodno za sigurnu i bezbednu vožnju.

  Kako je navedeno, rizik da dođe do nesreće u saobraćaju je velik i zato je dobro misliti na vreme.

  „Odaberite najsigurniji vid zaštitie svog vozila i u AMS Osiguranju zaključite i polisu dobrovoljnog Kasko osiguranja po veoma pristupačnim cenama. Na taj način bićete zaštićeni ne samo od troškova usled saobraćajne nesreće već i od drugih rizika poput krađe, poplave, požara, pada fasade ili drveća na vaš automobil, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja“, navedeno je u saopštenju.

  U AMS Osiguranju poručuju da misle na vozače da je zato omogućeno plaćanje premije u 12 mesečnih rata, dok se za plaćanje u celosti odobrava i dodatni popust.

  „Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo! Čekamo vas i na još više od 250 lokacija širom Srbije“, kaže se u saopštenju.

  Više informacija se može pronaći na sajtu www.ams.co.rs ili pozivom na broj telefona 0800-009-009.

  Foto Tanjug, S. Radovanović, ilustracija

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com