• Saobraćaj

  AMSS: Nepovoljni uslovi za vožnju zbog kiše i sumaglice

  BEOGRAD – Nestabilne vremenske prilike i ove večeri uslovljavaju nepovoljne uslove za vožnju, a saobraćaj dodatno otežava sumaglica na području Loznice, Sremske Mitrovice i Velikog Gradišta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

  U Sloveniji će, prema informacijama iz Auto-moto saveza te zemlje, zbog predstojećih praznika, sutra, u ponedeljak i utorak u vremenu od osam do 21 čas biti obustavljen saobraćaj teretnim motornim vozilima preko 7,5 tone.

  Ova zabrana može biti uzrok dugog i višesatnog zadržavanja na teretnim terminalima graničnih prelaza između Hrvatske i Slovenije, navodi AMSS i dodaje da zbog toga ne preporučuje vozačima ovih kategorija vozila putovanje za Sloveniju u vreme navedenih praznika.

  Zbog radova na uklanjanju starog i postavljanju novog sloja asfalta, na državnom putu IB reda br 21. između Rume i Šapca u blizini mesta Klenak i Jarak, AMSS vozačima savetuje oprezniju vožnju uz nešto više strpljenja, jer ih očekuje usporena vožnja uz naizmenično propuštanje vozila. Predviđeno je da radovi budu aktuelni do 09. novembra.

  Zbog radova na redovnom održavanju državnom putu I/B reda broj 27, na deonici od Zavlake 2 – Osečina, na snazi je obustava saobraćaja, kod mesta Komirić, pa učesnici u saobraćaju treba da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i usmeravanje na alternativne putne pravce, uz već opreznost u vožnji posebno na bezbednost radnika koji izvode radove.

   

  Foto Tanjug/S.Radovanović, ilustracija

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com