Gradovi

AMSS: Pažnja u planinama i dolinama reka zbog odrona

BEOGRAD – Auto moto savez Srbije (AMS S) savetovao je večeras vozačima da obrate pažnju ukoliko se kreću putevima uz doline reka, pored stenskih useka i klisura, jer su ovih dana učestali odroni zbog česte promene vremena.

U saopštenju AMS S se podseća da je tokom noći najavljeno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, kao i da će duvati slab do umeren južni i jugoistočni vetar, a krajem dana i tokom noći u košavskom području i na planinama jak vetar.

Na jugu Banata biće povremeno olujnih udara od preko 80 km/h.

AMS S je naveo da se saobraćaj na svim frekventnim putnim pravcima naše zemlje večeras odvija bez prekida i zastoja.

AMŠ je takođe poručio vozačima da uspore brzinu kretanja u zonama radova, voznju prilagodite uslovima na putu i poštujte postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

U saopštenju se podseća da JKP Parking servis u Beogradu tokom obeležavanja Dana državnosti Srbije, u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

JP „Putevi Srbije” i Sektor naplate putarine će tokom predstojećeg praznika intezivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila zbog povećanog saobraćaja na putevima u Republici Srbiji, posebno na autoputevima pod naplatom.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh