• Gradovi

  AMSS: Umeren saobraćaj, oprez zbog poledice

  Saobraćaj na putevima Srbije jutros je umerenog intenziteta, moguća je poledica na putevima u planinskim predelima, a vozačima se savetuje oprezna vožnja na deonicama na kojima su radovi u toku, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

  Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

  Na obilaznici oko Beograda u smeru ka Nišu do 3. aprila menjaće se dilatacija na mostu zbog čega će se saobraćaj odvijati sukcesivnim propuštanjem levom i desnom trakom.

  Saobraćaj na deonici Ugrinovci Rudnik zbog saniranja „Lukića mosta“ od srede, 28. marta do subote, 1. aprila odvijaće se na po jednoj saobraćajnoj traci u oba smera.

  Na putu Subotica Novi Sad Beograd od četvrtka, 30. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na kolovozu, a za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane preticajna i srednja traka.

  Normalizovan je saobraćaj na deonici Laćarak Sremska Mitrovica, gde su izvršeni radovi na pružnom prelazu u Laćarku, a do 31. marta u 16 časova obustavljen je saobraćaj u Zagrebačkoj ulici u Subotici.

  Na deonici od Horgoša ka Novom Sadu do 30. maja izvodiće se radovi na izgradnji čeone naplatne rampe zbog čega je saobraćaj preusmeren na levu saobraćajnu traku.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com