• Gradovi

  Ana Brnabić u Tmavi sa meštankom koja joj se požalila i selo dobilo put

  Premijerka Srbije Ana Brnabić je danas posetila selo Tmava, izmedju Kuršumlije i Blaca, i penzionerku Slobodanku Mihajlović koja joj se pre mesec dana u mejlu požalila da nema puta i do njene kuće u selu ne može da dodje sanitet.

  Slobodanka Mihajlović koja živi sama, danas je kazala agenciji Beta: „Na moje veliko iznenadjenje, put je napravljen za samo petnaestak dana. A još veće iznenadjenje je poseta premijeke.

  Došla je da me vidi i da vidi da li je put napravljen, zaista smo svi meštani srećni zbog ovog gesta“.

  U izjavi za Betu Ana Brnabić je kazala da je važno rešiti svaki problem gradjana i da je u Tmavu danas došla da bi pokazala koliko je važno svako selo i da su svi gradjani isti.

  „Mi moramo da slušamo gradjane, jer smo tu da radimo u njihovom interesu. I zahvalna sam meštanima Tmave jer veruju u svoju Vladu“, kazala je Brnabić.

  Brnabić je rekla i da je Kuršumlija strateški važna zbog blizine Kosova i da će Vlada Srbije u novom investicionom ciklusu izdvojiti sredstva za izgradnju puteva.

  „Izdvojićemo mnogo više sredstava za Kuršumliju, ali i za ceo Toplički okrug, kako bi ljudima omoguićili uslove da ostaju da žive u selima, da čuvaju ove krajeve i naša sela. Zahvalna sam svima koji su ostali u svojim selima“, kazala je premijerka.

  Ona je rekla da očekuje novi poziv za prodaju Kuršumlijske banje i da ta banja ponovo oživi.

  „Kako smo oživeli Prolom banju, tako ćemo i Kuršumlijsku. Kuršumlija to zaslužuje, jer ima uslove za razvoj turizma i ona je jedna od najlepših opština u Srbiji“, istakla je Ana Brnabić i dodala da turizam tu „mora da cveta“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com