• Gradovi

  Atanacković: Uspešna 2015, mi smo sindikat poslodavaca

  Atanacković: Uspešna 2015, mi smo sindikat poslodavaca

  STARA PAZOVA – Unija poslodavaca Srbije (UPS) večeras je u Kući fudbala u Staroj Pazovi za svoje članove organizovala završni skup za 2015. godinu i dodelila priznanja osnivačima UPS i najboljim partnerima.

  Nagradu preduzetnik Partner dobili su Hotelspro, Hotel Zlatnik, Banja Junaković, Beo-lab, Dunavprevoz, SIS Software and services, SAVA osiguranje, AIK banka, Institut za ekonomsku diplomatiju, TV produkcija ATLANTIS, Biznis salon, Sportski centar FS S – Srpska kuća fudbala i Zlatiborac.

  Posebne nagrade kao osnivači UPS dobili su Nebojša Atanacković, Slavenko Grgurević, Dragan Mijanović i Boško Savković.

  Sumirajući 2015. godine predsednik UPS Nebojša Atanacković rekao je Tanjugu da je godinu na izmaku bila uspešna, uprkos tome što su napori i želje veći od rezultata zbog opravdanih okolnosti – okruženja, partnera, socijalnih uslova…

  „Uspešna je godina jer smo napravili još bolje konatkte sa međunarodnim rganizacijama, posebno sa Vladom Bugarske, čije je ministarstvo inostranih poslova finansiralo projekat podizanja malih i srednjih preduzeća na jugoistoku Srbije“, rekao je Atanacković.

  On je apostrofirao i sporazum sa Privrednom komorom Srbije.

  „Mi smo kao sindikat poslodavaca, a ove godine smo na pravom putu jer smo napravili ozbiljan sporazum sa Privrenom komorom Srbije, koja je majka ukupne privrede i zajedno sa njima radićemo na ukupnom razvoju srpske privrede“, zaključio je Atanacković.

  Svi dobitnici nagrada tokom večeri imali su promociju svojih proizvoda, a potom su svi zajedno obišli Sportski centar FS S, koji je urađen po najvišim standardima i bez dileme je jedan od najboljih u Evropi.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com