• Gradovi

  Avio i železnički saobraćaj redovni, plovidba zabranjena

  Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da se avio i železnički saobraćaj odvijaju neometano, da je na rekama saobraćaj i dalje obustavljen, a vozačima preporučila opreznu vožnju na putevima u Srbiji.

  Drumski saobraćaj je obustavljen zbog radova na mostu u Peckoj, kao i na mostu preko reke Likodre u mestu Mojković. Zbog snega saobraćaj je obustavljen na putu Šabac-Gračanica.

  Put od Trgovišta do Bosilegrada je i dalje neprohodan.

  Zabrana za šlepere i kamione važi na području Sjenice, Novog Pazara, oko Šapca i Valjeva, kao i prilazi Kopaoniku i Goču.

  Kako se navodi, avio saobraćaj se odvijao bez otkazivanja letova i uz „prihvatljiva kašnjenja“ zbog stanja na odredišnim aerodromima.

  Saobraćaj na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ odvija se bez prekida i danas je planirano 127 sletanja i poletanja, a saobraćaj se na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“ odvija nesmetano.

  Vodni saobraćaj je i dalje obustavljen zbog leda na reci Tisa, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav, na Savi i Dunavu.

  Redovna odbrana od leda proglašena je na Dunavu, Savi od Hrtkovaca do granice sa Bosnom i Hercegovinom i na celom toku Tise, a doneta je i odluka o aktiviranju ledolomca „Greben“ na potezu od Djerdapa 1 do izlaska iz Kazana.

  Železnički saobraćaj na mreži pruga kojima upravlja „Infrastruktura železnice Srbije“ funkcioniše redovno i bez poremećaja, a nema ni poteškoća u odvijanju robnog železničkog saobraćaja.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com