Gradovi

B. Stefanović: Dačić zna koga da pita za ambasadu u Libiji

BEOGRAD – Predsednika Levice Srbije Borislav Stefanović saopštio je da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić treba da „pita sebe i još jednog bivšeg člana Socijalističke partije Srbije“ zašto nije zatvorena ambasada Srbije u Libiji 2011.godine.

„Čini se da Dačić za 25 godina od uvođenja višestranačja, odnosno za 22 godine koliko je u vlasti, nikada nije bio odgovoran ni za šta, nikad ništa nije znao i nikada nije bio kriv. Kako su mu danas neki drugi krivi, tako će mu sutra, kada više ne bude u koaliciji sa Vučićem, iako se konstantno ponižava da to ne bude tako, Vučić biti kriv za sve“, saopštio je sinoć Stefanović.

Reagujući na ranije Dačićevo saopštenje, Stefanović je naveo da će Dačić „reći će da nije smanjivao plate i penzije, dizao cenu struje ili prodavao zemlju strancima direktnom pogodbom, kao što nije bio potpredsednik Vlade zadužen za spoljne poslove kod Mirka Cvetkovića i kao što nema veze sa zatvaranjem ambasade u Libiji“.

Prema njegovim rečima, Dačić „nema veze ni sa činjenicom da je njegov član, ambasador baš u toj ambasadi u Libiji“.

„Javnost očekuje odgovore, kao i da se rasvetle sve okolnosti koje su dovele do tragedije, i ne želi još jedno prebacivanje lopte u tuđe dvorište“, naveo je Borislav Stefanović.

Foto Tanjug, N. Jovanović/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh