Gradovi

B.Stefanović: Izbori daleko od regularnih, radimo na terenu

BEOGRAD – Levica Srbije smatra da će predstojeći izbori biti daleko od regularnih, a lider tog pokreta Borislav Stefanović danas je novinarima u Skupšti Srbije rekao da će njegov pokret bez obzira na to učiniti sve da izbori proteknu regularno, u mirnoj i normalnoj atmosferi.

Pominjući da je u prethodnom periodu na pojedinačnim lokalnim izborima u nekim sredinama bilo nasilja, te da je jasno da opozicija nema ni približno ravnopravan medijski prostor, Stefanović je rekao da će se Levica Srbije potruditi da javnost o svemu bude obaveštena, „ako ne preko medija, onda putem interneta“.

„To je kao situacija kada su gotovo svi elektronski mediji zatvoreni za drugačije stavove od vladajuće partije, pa vam onda preostaje samo rad sa građanima na terenu. To svakodnevno radimo po Srbiji i srećan sam što su sve sale pune gde god da se pojavimo“, naveo je Stefanović primetivši da to znači da „se može blokirati istina, ali ne u potpunosti“.

Uveren da će vlast učiniti sve da obezbedi većinu, Stefanović kaže i da će Levica Srbije nastaviti da iznosi jasne predloge o tome „šta treba činiti umesto onog što oni vrlo neuspešno rade“.

Uveren je takođe da će predstojeći izbori biti borba za pravljenje snažne opozicione snage koja će u godinama koje dolaze „moći da parira nesposobnoj vlasti“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh