Gradovi

Babić: Mrkonjić pokazuje koliko vredi podrška SPS

BEOGRAD – Drago mi je što je gospodina Mrkonjića voleo Boris Tadić, ali je loše što su iza te ljubavi ostali neizgrađeni i devastirani putevi, koridori, mostovi, pa i sama stanica Prokop, rekao je danas šef poslaničkog kluba SNS Zoran Babić, povodom intervjua Mrkonjića časopisu Vreme.

„Ne čudi me što je počasni predsednik SPS poleteo brže bolje da u Miškovićevim novinama omalovaži naporan rad i podsmeva se svim reziltatima vlade koju predvodi Aleksandar Vučić“, rekao je Babić za Tanjug.

Babić je zapitao da li je to „još jedna „ljubav“ izgrađena na dilovima sa putarskim preduzećima koje je opljačkao Mišković“.

„Jos jednom smo mi iz SNS mogli da vidimo koliko vredi reč funkcionera SPS i kako to izgleda kada vas oni „podržavaju““, zaključio je Babić.

Mrkonjić je u intervjuu za „Vreme“ kazao da je vodio pre neki dan Anu Bekutu na stanicu i da za dva sata nijednog putnika nisu videli.

„Kažu ‘završeno’, a nema stanične zgrade, nema pristupnih saobraćajnica, nema ljudi…Daleko je to od završenog“, rekao je Mrkonjić.

Prema njegovim rečima, za Prokop je potrebno uložiti još 80 miliona za saobraćajnice i isto toliko za staničnu zgradu.

Foto Tanjug/N.Milošević, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh