Gradovi

Baničina kod Smederevske Palanke dobila poštu

BEOGRAD – Pošta Srbije je danas u okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje“ otvorila sedmu poštu – u mestu Baničina kod Smederevske Palanke.

Pošte se otvaraju gde god lokalne samouprave iskažu potrebu za otvaranjem poštanske ekspoziture, saopštila je Pošta Srbije.

Oslanjajući se na sopstvene snage Pošta Srbije na taj način širi svoju mrežu, ali i prezentuje društveno-odgovornu poslovnu praksu, jer kroz podršku ekonomskom, privrednom i demografskom razvoju seoskih sredina doprinosi bržem i ravnomernijem razvoju Srbije.

Od početka godine pošte su dobili još i meštani zlatiborskog Gostilja, Jasikovice kod Trstenika, Slavkovice kod Ljiga, Ranilovića podno Kosmaja, Brestača u ravnom Sremu, kao i gosti i pacijenti centra „Banja Koviljača“.

Dostavnu poštu 11424 Baničina svečano je otvorio i žiteljima predao na upotrebu direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić, a prvi korisnici su bili potpisnici ugovora u sklopu promotivne akcije „Post-ekspres za 99 dinara – Zemljoradnička zadruga „Lipovac“ iz Baničine i SZTR „Škorpion“.

„U ovom selu se do danas govorilo uvek su nam samo zatvarali, evo sad mi i otvaramo. Ovo je sedma po redu ekspozitura u našoj akciji. Podarili smo poštu brojnoj i uspešnoj mesnoj zajednici sa jakom zemljoradničkom zadrugom i nekolicinom mladih preduzetnika. Pokazali su visok stepen solidarnosti, postigli međusobni dogovor i najbitnije pomogli da ova pošta proradi“, rekao je Krkobabić.

Direktor Krkobabić je rekao i da će pošta u Baničini ponuditi niz kvalitetnih usluga: od kurirske službe do najjednostavnijeg izvoza preko Pošte. Ovde možete da obavite različite poslove, sve na jednom mestu, ali i da saznate dosta toga, jer je pošta svojevrsno središte i stecište ljudi i informacija koje čine život kvalitetnijim.

Pošta 11424 Baničina je poslednja od ukupno 1.498 ekspozitura na poštanskoj mapi Srbije.

Foto Pošta Srbije

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh