• Društvo

  БЕЛА ПАЛАНКА ДЕО КАМПАЊЕ ‘’ВИДИ СРБИЈУ – КОЈЕ МОМЕНТЕ ЋЕШ ПАМТИТИ ОВОГ ЛЕТА“

  БЕЛА ПАЛАНКА ДЕО КАМПАЊЕ ‘’ВИДИ СРБИЈУ – КОЈЕ МОМЕНТЕ ЋЕШ ПАМТИТИ ОВОГ ЛЕТА“

  У оквиру промотивне поставке Туристичке организације Србије под слоганом „Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета“, на једном од најлепших београдских излетишта Авали, представљена је туристичка понуда Беле Паланке.

  Циљ манифестације је промоција понуде Србије у предстојећем летњем периоду и позив домаћим гостима да свој летњи одмор или његов део проведу на дестинацијама широм Србије.

  Туристичка организација Беле Паланке се придружила овој кампањи и промовисала је своје туристичке потенцијале као и нашу највећу и најпосећенију манифестацију „Дани банице 2018“.

  ‘’ Желимо да, поред страних, привучемо и домаће туристе да посете наше место и због тога смо узели учешће на овој манифестацији у Београду.

  Стална промоција је неопходна и ја сам изузетно задовољан заинтересованошћу за манифестацију ‘’Дани банице’’.

  Радимо стално на унапређењу својих ресурса и тиме желимо да Белу Паланку издвојимо од других туристичких понуда.’’ – рекао је председник општине Горан Миљковић.

  У наредном периоду локална самоуправа улагаће у развој сеоског туризма путем субвенција што ће утицати на унапређење туристичке понуде Беле Паланке, смањења броја незапослених, а самим тим и на повећање економског развоја.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com