• Gradovi

  БЕЛА ПАЛАНКА ПРОМОВИСАНА НА НАЈВЕЋЕМ ФЕСТИВАЛУ У БЕОГРАДУ

   

  Највећи регионални породични фестивал манифестација ’’Београдски манифест’’ одржан је протеклог викенда у Београду.

  Више до 60 општина и градова представило је своју туристичку понуду, лепоте свога краја али и манифестације које се организују.

  Општини Бела Паланка било је ово треће појављивање на фестивалу уједно и најуспешније.

  На главној бини одржана је презентација Беле Паланке, туристичке понуде и промовисана су природна богатства.

  Посетиоцима манифеста представљене су наше традиционалне манифестације: ’’Дани банице’’, ’’Дани игре’’ и ’’Фестивал омладинских сцена’’.

  Присутни на презентацији пробали су белопаланчке брендове, баницу и паприку вртку, а званичне маскоте манифестације ’’Дани банице’’ Баничко и Баничка били су највећа атракција на манифесту.

  “Ово је једна од најуспешних презентација Беле Паланке на једном сајму јер је окупила велики број посетилаца који желе да се упознају са туристичком понудом нашег места тако да је манифест био изузетна прилика да привучемо још већи број туриста у Белу Паланку.

  Туризам је огромна шанса наше општине, а без добре промоције и појављивања на оваквим манифестацијама нема ни напретка у туризму. Велика посећеност која се очекује ове године током Дана банице је резултат изузетне промоције у Србији и ван ње.’’ -истакао је председник општине Горан Миљковић.

  Сва три дана манифеста, Туристичка организација Беле Паланке промовисала је своју туристичку понуду и културно- историјско наслеђе. “Драго ми је да смо поново на Београдском манифесту где промовишемо туристичке потенцијале нашег места и манифестације, а пре свега манифестацију ’’Дани банице’’.

  Постоји велико интересовање туриста из целе Србије за ову манифестацију а имаћемо ове године и госте из Војводине,’’-  рекао је Милош Лилић, директор Туристичке организације Беле Паланке.

  Највећи регионални породични фестивал манифестација окупио је до сада највећи број посетилаца и сви они су могли да се упознају са лепотама Србије.

  Сасвим сигурно, велики број њих ће,судећи по одличном представљању Беле Паланке током трајања фестивала, за своју дестинацију изабрати баш Белу Паланку.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com