• Južna Srbija

  Bela Palanka: Sva biračka mesta otvorena na vreme

   

  Slide

  Bela Palanka: Sva biračka mesta otvorena na vreme

   

  Sva biračka mesta u opštini Bela Palanka gde se danas održavaju lokalni izbori, otvorena su tačno u sedam sati i glasanje protiče bez problema, izjavio je Tanjugu predsednik Opštinske izborne komisije Dragan Ðurić.

  BELA PALANKA – Sva biračka mesta u opštini Bela Palanka, gde se danas održavaju lokalni izbori, otvorena su tačno u sedam sati i glasanje protiče bez problema, rekao je Tanjugu predsednik Opštinske izborne komisije Dragan Đurić.

  „U opštini Bela Palanka ima 37 biračkih mesta i sva su otvorena tačno na vreme. Početak glasanja protiče bez ikakvih problema. U birački spisak upisano 9.631 glasač“, kazao je Đurić.

  Opština Bela Palanka jedna je od najnerazvijenijih u Srbiji i građani koji su danas izašli na izbor očekuju da se to promeni.

  „Očekujem da bolje živimo i da se otvore nova radna mesta“, kazala je Lidija Miladinović koja je prva glasala na biračkom mestu broj 13 u centru Bele Palanke.

  Na glasačkim mestima su prisutni predstavnici stranaka i koalicija.

  „Biračko mesto je otvoreno tačno u sedam sati prvi glasač je ubacio kontrolni listić. Na našem biračkom mestu upisano je 454 birača“, rekao je predsednik biračkog odbora na glasačkom mestu broj 13, Nenad Radenović.

  Na lokalnim izborima u Beloj Palanci učestvuje šest stranka i koalicija.

  Za 29 odborničkih mesta na izbornoj listi su „Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić“, zatim „Pobeda, Dosta je bilo“, potom „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, četvrta na listi je „PUPS – Milan Krkobabić“, peta koalicija „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije -Jedinstvena Srbija“ i Grupa građana „Demokratska opozicija za Belu Palanku“.

  Stranke opozicije SDS, DS i LDP bojkotuju izbore.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com