• Gradovi

  Beograd: Teška noć za dijabetičare i psihijatrijski pacijente

  BEOGRAD – Ekipa Hitne pomoći noćas je intervenisala ukupno 106 puta od čega 23 puta na javnom mestu a, osim asmatičara i srčanih bolesnika, za pomoć su se u nešto većem broju javljali dijabetičari i psihijatrijski bolesnici, rekla je portparolka ove službe dr. Nada Macura.

  U Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nesreće, a Hitna pomoć je učestvovala i u pružanju pomoći prilikom lančanog sudara van teritorije za koju je nadležna.

  U Malom Požarevcu se oko ponoći dogodio lančani sudar u kojem su povređene četiri osobe. Na lice mesta su stigle ekipe Hitne pomoći iz Sopota, Mladenovca, Vrčina i Beograda a povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

  Beogradska ekipa je intervenisala i u ulici Goce Delčeva gde je u 22.40 povređen muškarac starosti 33 godina koji je pao sa motora. On je zadobio manje povrede glave i prebačen je u Urgentni centar.

  Pola sata pre ponoći, u ulici Neznanog junaka lakše je povređena ženska osoba starosti 38 godina, koja je zbog iztegnuća vrata takođe zbrinuta u Urgentnom centru.

  U toku jučerašnjeg dana, beogradske ekipe Hitne pomoći su intervenisale ukupno 145 puta, od čega 59 puta na javnom mestu, a obzirom na početak vikenda, česta su bila javljanja i zbog alkoholisanog stanja.

  Foto Tanjug/ D.Peternek, ilustracija

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com