• Novosti online

  Berluskoni podržao Denev po pitanju udvaranja muškaraca

  Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, poznat po organizovanju „bunga bunga“ seks žurki i sklonosti ka mladjim ženama, pozdravio je stav francuske glumice Ketrin Denev koja je kritikovala puritanstvo u optužbama muškaraca za seksualno uznemiravanje.

  Berluskoni je u emisiji na televiziji kasno sinoć rekao da je Denev izgovorila „svete“ reči navodeći da mušarci mogu slobodno da se nabacuju ženama, preneo je Asošijetid pres.

  Bivši italijanski premijer (82) našalio se da se žene obično nabacuju njemu, ali da je „prirodno“ da ženama prija kada im se udvaraju muškarci.

  „Nije uvreda udvarati se ženama ako to ostaje u granicama elegancije“, rekao je on.

  Berluskoni je za svoje „bunga bunga“ seks žurke ranije govorio da su „elegantni soarei“. On nije optužen za seksualne napade, ali je presuda iz 2013. da je plaćao za seks maloletnici poništena na žalbenom sudu.

  Denev je u grupi od 100 žena koje su potpisale pismo protiv „puritantstva“ kao reakcije na seksualni skandal holivudskog producenta Harvija Vajnstajna. One su ocenile da se pojavio feminizam izražen „mržnjom prema muškarcima“.

  U pismu se navodi se da je „silovanje zločin“, ali da „uporno flertovanje nije zločin, dok muška galantnost ne mora da bude čin agresije mačo muškarca“.

  Denev i druge žene su navele da je zbog raznih optužbi na internetu došlo do „ekspeditivne pravde“ i da su „mnogi muškarci kažnjeni jer su dodirnuli koleno ili ukrali poljubac tokom neke službene večere ili poslali poruku sa seksualnom konotacijom nekoj ženi kod koje nisu naišli na uzvratnu privlačnost“.


  Povezani članci :

  Mond: Grupa od 100 poznatih žena osudila puritanstvo posle skandala o Vajnstajnu


  Najčitanije sada

  KOMENTARI

  Broj komentara : 0

  Vesti – NOVO

  shopify site analytics

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com