• Novosti online

  БЕСКОНТАКТНО ПЛАЋАЊЕ ПУТАРИНЕ НА ЧЕОНИМ НАПЛАТНИМ СТАНИЦАМА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

   

  ЈП „Путеви Србије“ обавештава кориснике ауто-путева да је, у сарадњи са компанијом „Mastercard“, на свим чеоним наплатним станицама инсталирало ПОС терминале за бесконтактно плаћање путарине Mastercard и Maestro картицама у циљу бржег проласка возила кроз наплатне канале.

  ЈП „Путеви Србије“ је на свим наплатним каналима наплатних станица „Суботица“, „Стара Пазова“, „Београд“, „Ниш“, „Прешево“, „Димитровград“, „Шид“, „Шимановци“ и „Прељина“ омогућило учесницима у саобраћају да путарину плате прислањањем картице на читач који трансакцију врши за неколико секунди, без уношења ПИН кода.

  Користите електронску наплату путарине, јер омогућава најбржи пролазак кроз наплатне станице без заустављања, значајно скраћује време путовања и уједно представља јефтинији вид плаћања путарине, јер се одобравају различити попусти.

  Допуна уређаја за ЕНП може се извршити на 151 продајнoм месту ЈП „Путеви Србије“ и овлашћених дистрибутера, која су распоређена дуж свих деоница ауто-пута, на граничним прелазима, као и у већим градовима у Србији.

  Списак дистрибутивних места за продају и допуну уређаја за ЕНП можете преузети приступом следећој адреси:

  http://www.putevi-srbije.rs/images/pdf/zahtevi/Spisak-distributivnih-mesta-za-prodaju-i-dopunu-uredjaja-za-ENP.pdf

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com