• Gradovi

  Besplatni dermoskopski pregledi kože u Nišu

  Dijagnosticki centar (foto u Beogradu)
  Eucerin Srbija i Fond B 92, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Udruženja dermatovenerologa Srbije, u okviru projekta za rano otkrivanje raka kože  „Pregled za sve“,  u ponedeljak 29.maja 2017.godine u  Nišu na Trgu kralja Milana od 9.00 do 21.00, organizuju besplatne dermoskopske preglede kože za sve zainteresovane građane.

  Preglede će obavljati dermatolozi, stručni dermoskopisti Kliničkog centra Niš i ostalih zdravstvenih ustanova iz Niša i okolinih gradova.

  U dijagnostičkom centru, postavljenom za tu priliku na Trgu kralja Milana, nalaze se kabine za pregled koje pružaju sve uslove privatnosti koje pruža ordinacija.dermoskopski pregled 4

  Dermoskopija je neinvazivna dijagnostička metoda koja omogućava precizniju dijagnostiku promena na koži.

  Pregled cele kože traje 10 do 15 minuta, a besplatni dermoskopski pregledi dostupni su građanima bez uputa, zakazivanja i zdravstvene knjižice.

  Pozivamo Vas da svojim prisustvom i izveštavanjem date podršku aktivnostima projekta “Pregled za sve”.

  Cilj projekta je promena porazne statistike pravovremenog otkrivanja raka kože u Srbiji i podizanje svesti građana o važnosti prevencije i zaštite kože od negativnog UV zračenja, koje je kao najvažnije faktore rizika raka kože ozvaničila Svetska zdravstvena organizacija.

  LJ.P.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com