• Saobraćaj

  Без зимске опреме не кретати на пут

  Због влажних коловоза и појаве ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, могуће је стварање поледице, те се апелује на возаче да прилагоде брзину кретања ситуацији на путу и саветује се максималан опрез у вожњи.

  Најоптерећенији путни правци су I приоритета – ауто-путеви и државни путеви И приоритета где се препоручује опрезна вожња.

  На осталим путним правцима I приоритета коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Врања, Ваљева и Ивањице, где се препоручује опрезна вожња.

  На државним путевима II приоритета коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Врања, Мачве, Новог Пазара, Зајечара, Крушевца и Ивањице, где се препоручује опрезна вожња.

  На осталим путним правцима III приоритета коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Врања, Мачве, Новог Пазара, Зајечара и Ивањице, где се препоручује опрезна вожња.

  На подручју Ваљева, на путу II Б-327 Коцељева-Ваљевска Каменица, у месту Плавањ има три отцепљења коловоза, саобраћај се одвија отежано, важи забрана за теретни саобраћај.

  Отцепљење коловоза постоји на путном правцу II Б-342 Уб – Караула – Ваљево (Иверак), који је непроходан.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com