• Gradovi

  Bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća

  Sastanak ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića i ambasadora BiH Lazara Mirkića

  BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i novoimenovani ambasador Bosne i Hercegovine u Srbiji Lazar Mirkić istakli su danas da je bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća i da nadležne službe dve države aktivno sarađuju, svesni da organizovani kriminal i terorizam ne poznaju granice.

  Kako je saopštio MUP, Mirkić je čestitao Srbiji otvaranje prvih pregovaračkih poglavlja za pristup EU, a zahvaljujući se na čestitkama, Stefanović je rekao da BiH može da računa na podršku Srbije u izradi akcionog plana za Poglavlje 24.

  Stefanović je istakao da je saradnja sa nadležnim institucijama BiH izuzetno dobra i podsetio da je sklopljeno više značajnih sporazuma, među kojima je i nedavno potpisani Protokol o saradnji iz oblasti forenzike dve policije.

  Sagovornici su se složili da je bezbednosna situacija u regionu zadovoljavajuća i da nadležne službe dve zemlje aktivno sarađuju i svakodnevno razmenjuju operativne informacije, svesni činjenice da organizovani kriminal i terorizam ne poznaju granice.

  Preview

  STEFANOVIC I MIRKIC

  Slide

  STEFANOVIC I MIRKIC

  STEFANOVIC I MIRKIC

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com