Gradovi

Bijonse objavila novu pesmu posle dve godine

NJUJORK – Američka pop zvezda Bijonse neočekivano je objavila novu pesmu, prvu u poslednje dve godine, čiji tekst i spot govore o pokretu „Životi crnaca su važni“ i policijskoj brutalnosti u SAD.

Bijonse je novi singl pod nazivom „Formejšn“ i video koji ga prati objavila sinoć, samo dan pre nego što bi trebalo da nastupa pred desetinama miliona televizijskih gledalaca tokom poluvremena finalne utakmice prvenstva nacionalne lige američkog fudbala, poznatom „Super boulu“, prenela je agencija AFP.

Pesma predstavlja poklon za fanove pevačice i može se besplatno skinuti sa servisa „Tajdal“, čiji su vlasnici Bijonse, njen suprug DŽej Zi, Rijana i drugi umetnici.

Spot, koji je snimljen u NJu Orleansu, sadrži reference na pokret „Životi crnaca su važni“, koji je pokrenut u SAD kao protest protiv policijske brutalnosti prema Afroamerikancima.

U spotu su prikazani policajci pod punom opremom, koji na kraju podignu ruke kao da se predaju, a onda se kamera okrene prema grafitu na zidu na kojem piše: „Prestanite da pucate u nas.“

Bijonse, koja se proslavila u grupi „Destniz čajld“ pre nego što je postala solista, poslednji album je objavila krajem 2013, a prošle godine se relativno malo pojavljivala u javnosti.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh