Hronika

Biznismen iz BiH: Nisam pretučen u Beogradu!

Rajko DukićFoto: YouTube, screenshotRajko Dukić

Predsednik Kompanije „Boksit“ iz Milića Rajko Dukić izjavio je večeras Srni da nisu tačni navodi pojedinih medija da su ga nepoznate osobe u petak, 11. marta, napale i pretukle na Mostarskoj petlji u Beogradu, te najavio da će podneti tužbu protiv lica koja su plasirala tu informaciju.

„To nema nikakve veze sa istinom. Niti me ko presreo, niti me ko dirao, niti ko zvao, niti imam nikakve veze sa tim. U petak sam bio u Milićima, radio, došao sam u Beograd poslovno. Juče sam imao nekoliko sastanaka, sinoć bio u pozorištu, danas sam takođe imao poslovnih obaveza. Nisam prešao preko Mostarske petlje ima sigurno pet godina„, rekao je Dukić.

On je dodao da će sutra podneti tužbu.

„Dakle, apsolutno nije tačno, nemam nikakvih problema. Kada su mi javili da je to objavljeno, mislio sam da se neko šali sa mnom“, rekao je Dukić.

On je dodao da je „cilj autora ovakvih insinuacija da izazovu pometnju i strah u javnosti ili možda najavljuju mogućnost da se sprema scenario za takav napad“.

Informaciju o napadu na Dukića preneo je portal „Frontal.ba“, i dodao da su napadači, za sada, nepoznati.

Kako su BN televizija i Faktor preneli, Dukić „nije smeo da zatraži medicinsku pomoć, već se odlučio za kućno lečenje“.

„S obzirom na to da je bio vidno uplašen za svoju bezbednost nije zatražio lekarsku pomoć, a kako saznajemo događaj nije prijevljen ni Policiji Srbije„, navodi portal.

Razlog navodnog fizičkog napada na Dukića, kako se dodaje, upućeniji dovode u vezu sa sukobom oko koncesije za Rudnik boksita u Srebrenici.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh