• Zdravlje

  Bjelica: Nakon abortusa se u mene uselila tuga

  Isidora Bjelica i Nebojša PajkićFoto: MONDO, Nenad Tesla

  Isidori Bjelici se nedavno ponovo vratio kancer, a metastaze su joj se proširile u telu.

  Pored toga, ona je i dalje vedra, nasmejana i raspoložena, a o čudnim dešavanjima iz svog detinjstva nije se ustezala da govori.

  Tokom alergijskog šoka, kada je imala 22 godine, prošli su joj svi snovi koje je ikada imala kroz glavu, što je uplašilo njene roditelje i lekare.

  „To je trajalo satima, ja sam vrištala, tu su bili i neurolozi. Mama nije znala šta da radi jer je meni formalno bilo dobro, ali su ti snovi kao film samo išli i išli. Ispostavilo se da mi je magnezijum na ivici da sam bila pred komu“, ispričala je jednu od najčudnijih i najstrašnijih situacija Isidora.

  Pomenula je tragičan događaj koji je preživela kada je imala samo 21 godinu – abortus.

  „Kad se desila ta trudnoća, svi su mi objasnili kako je to nerazumno, da je važnije da se završi fakultet, pa za nas dvoje ima vremena, ima vremena za bebu. Ja nisam protiv da se ukine pravo na abortus, ali mislim da svaka mlada devojka ima pravo da zna šta to znači za njenu dušu, a to je ono što ja tad nisam dobila. Tad se prvi put u mene uselila strašna tuga“, otkrila je ova književnica.

  Ona je u intervjuu govorila o svojoj veri u Boga, o tome da treba postaviti smirenje naspram bunta, kao i da je ona dugo mislila da je bunt jedini način da se istera dobro.

  „Moramo shvatiti da nikada mržnjom ne možemo zaustaviti mržnju, već samo ljubavlju“, poručila je ona, a ukoliko želite, pogledajte i poslušajte ceo intervju:

  Izvor: YouTube

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici –MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com