• Novosti online

  Blic: Kadrovske promene u Ministarstvu saobraćaja

   508065e691.jpeg

  BEOGRAD – Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović počela je velike kadrovske promene u svom ministarstvu, nezadovoljna radom nekih saradnika, piše sutrašnji „Blic“, kome je ministarka indirektno potvrdila određene kadrovske promene.

  Prema navodima lista, među smenjenima ili otpuštenima su šefica kabineta Marija Blečić, zamenica šefa kabineta Vinka Milanović, državna sekretarka Milana Rakić, načelnik Građevinske inspekcije Aleksandar Simić i još nekoliko savetnika.

  Ministarka Mihajlović, ne navodeći imena, rekla za Blic da je njena odgovornost ko će i šta raditi u ministarstvu.

  „Dala sam šansu nekim mladim i obrazovanim ljudima, koji govore nekoliko jezika, a koji su do sada bili sa strane. Naravno, nekima sam se i zahvalila na dosadašnjoj saradnji“, kazala je Mihajlovićeva.

  List piše da ovi potezi potpredsednice vlade nisu urađeni na brzinu, već su plod analize rada svakog od gotovo 300 stalno zaposlenih i više od 80 ljudi koju su angažovani po ugovoru.

  Potpredsednica je u proteklih 15 dana razgovarala sa sa svakim od zaposlenih, od portira do funkcionera, i od njih tražila i da oni iznesu svoje mišljenje kako bi ministarstvo moglo da bude efikasnije, naveo je list.

  Foto Tanjug/ S.Radovanović, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com