• Turizam

  Bogat sadržaj odmarališta „Dunav“ na Zlatiboru

  ZLATIBOR – U susret predstojećim novogodišnjim praznicima i zimskoj sezoni, „Dunav turist“ je, kako je danas rečeno, za goste u Odmaralištu „Dunav“ na Zlatiboru pripremio specijalnu ponudu i bogat sadržaj.

  Odmaralište „Dunav“ na Zlatiboru je, kako je u izjavi za Tanjug rekao direktor „Dunav turista“ Duško Kovačević, pripremilo za posetioce četvorodnevni novogodišnji paket, počev od 31. decembra do 3. januara, koji podrazumeva tri noćenja.

  U paket je, kako je dodao, uključen svečani doček Nove godine, kao i repriza dočeka, uz adekvatan muzički program.

  Novina u odnosu na prethodne godine je, kako kaže, ski škola za decu školskog uzrasta na padini neposredno pored objekta, kao i poseban novogodišnji animacijski sadržaj za decu koja će biti odvojena od roditelja za sam doček Nove godine i za reprizu.

  Kada je reč o rezervacijama, trenutna situacija je, kako je naveo, dobra i sve ide u skladu sa planom.

  „Rasprodali smo najkvalitetnije i najbolje smeštajne jedinice. Ostalo je još par smeštajnih jedinica, a očekujemo da ćemo već u toku sledeće nedelje rasprodati kompletan novogodišnji program, pošto je na samom Zlatiboru izuzetno velika tražnja, kao i u odmaralištu „Dunav“, rekao je Kovačević.

  Direktor „Dunav“ odmarališta je ukazao da je sezona praktično povećana na dva meseca zbog pomeranja raspusta u Srbiji i u okolnim zemljama u prošloj godini, i da će ukoliko bude dobra vremenska prognoza, odnosno adekvatan snežni pokrivač, popunjenost odmarališta biti veća od 90 procenata.

  Kovačević ističe i da za kongresni turizam vlada veliko interesovanje, ali je ono rezervisano za pojedine mesece u godini, kao što su maj, jun i prva polovina jula, kao i oktobar i novembar.

  „Ove godine na Zlatiboru, kao i u celoj Srbiji, zabeležen je značajan rast broja noćenja kako domaćih tako i stranih turista. Mi smo se u taj trend uklopili, s tim da u našem odmaralištu beležimo rast veći od 25 posto u odnosu na prošlu godinu“, rekao je Kovačević.

  Direktor „Dunav“ odmarališta očekuje da će se taj trend intenzivnije nastaviti izgradnjom autoputa, jer će Zlatibor na taj način biti dostupniji i za vikend turizam, kao i za velike kongrese koji će se, kako je naveo, sigurno iz Beograda preseliti na Zlatibor.

  Odmaralište „Dunav“ predstavlja moderan objekat koji sa svojim kapacitetima i opremom gostima pruža kompletan ugođaj, bilo da se radi o odmoru ili realizaciji poslovnih aktivnosti. Odmaralište se prostire na gotovo 2.600 kvadratnih metara.

  Posetiocima su na raspolaganju 24 sobe i sedam apartmana, zatim wellneš i fitnes s centri sa odgovarajućim programom, bilijar sala, restoran sa 105 mesta, galerija i atrijum, kao i moderno opremljen kongresni salon sa 150 mesta i VIP salonom sa 16 mesta.

  Ukoliko želite da budete deo novogodišnjeg slavlja i zimske zlatiborske idile u odmaralištu „Dunav“, u centru Zlatibora, telefoni za rezervacije su: 031/842 181 i 031/ 841 126, a detaljnije informacije o sadržaju ponude su dostupne na internet adresi www.dunavturist.rs <http://www.dunavturist.rs>, poručuju iz Odmarališta „Dunav“.

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com