Gradovi

Borisov: Dosledna podrška evropskoj perpsektivi Srbije

BEOGRAD – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku premijera Bugarske Bojka Borisova, povodom ponovnog izbora za predsednika vlade, u kojoj je, kako je saopsteno danas, potvrđena dosledna podrška evropskoj perspektivi Srbije.

U čestitiki Borisova se kaže:

„Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Vlade Republike Srbije i formiranja nove Vlade Republike Srbije.

Ovom prilikom izražavam svoje zadovoljstvo kontaktima i razgovorima između bugarskih i srpskih državnih institucija u poslednje vreme, uključujući i razgovore o ekonomiji, infrastrukturi, regionalnom razvoju i bezbednosti. Samo kroz dalue produbluivanje bilateralne saradnje možemo da doprinesemo blagostanju naša dva naroda, kao i miru i stabilnosti u Jugoistočnoj Evropi.

Ovom prilikom želeo bih da potvrdim da Bugarska dosledno podržava evropsku perspektivu Republike Srbije i pravo njenih građana da budu deo evropske zajednice“, navodi se u čestitki premijera Bugarske, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

Foto Twitter/@indobetplay

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh