• BG

  Бошко Обрадовић: Вучић је звезда ријалитија, а Маријан Ристичевић његово право лице у Скупштини

   

  Народни посланик и шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић одговорио је данас на нападе у Скупштини и нападе Александра Вучића на ГО СНС на Двери и Савез за Србију.

  „Александар Вучић је мајстор ријалитија. Читав његов наступ је ријалити шоу. Њему је место у Задрузи 2 и у Паровима заједно са Ристичевићем и Шешељом, а не на функцији председника Србије.“ – рекао је Обрадовић.

  Он је истакао да му је посебно драго што је Маријан Ристичевић признао да он стоји иза кривичних пријава против њега и Двери, као и свих напада на Двери на Интернету који трају већ два месеца непрестано. „То је најбољи доказ да се ради о глупостима и монструозним лажима, кад иза њих стоји ријалити звезда Фарме и Вучићево лице задужено за нападе на опозицију у Народној скупштини.“- сматра Обрадовић.

  По њему је несхватљиво да представници режима и режимских медија свакодневно нападају лидере опозиције а да нико од њих никада и нигде нема право да одговори на све ове лажи и клевете, ни у Скупштини ни на медијима.

  „Већ 8 месеци ниједан лидер опозиције није гостовао нити на једној београдској ТВ са националном фреквенцијом. Зато ће Савез за Србију ставити фокус на РТС коме ћемо се ових дана званично обратити и затражити простор за опозицију који нам следује. Јер и грађани који гласају за опозицију плаћају претплату за РТС и имају право да знају све, па и шта имају да кажу њихови политички представници из опозиције овој власти у Народној скупштини и ван ње.“ – рекао је Обрадовић.

  Информативна служба Двери

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com