• BG

  Božićno seoce kod Hrama Svetog Save od 4. januara

   

   

  Manifestacija „Božićno seoce kod Hrama“ počeće u petak, 4. januara ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, a posetioci će do 28. januara imati prilike da pogledaju pozorišne predstave, izložbe i filmove, kao i da prisustvuju koncertima.

  Prema najavi organizatora, manifestaciju će otvoriti poglavar Srpske pravoslavne crkve, patrijarh Irinej podelom paketića deci, a program će biti nastavljen od 19 časova nastupom Reprezentativnog orkestra Policije Srbije, dok će od 20 časova nastupiti Aleksandar Sanja Ilić i Balkanika.

  Na Božić prema julijanskom kalendaru, 7. januara u 11.30 ispred Hrama Svetog Save lomiće se česnica, u organizaciji Unije pekara.

  Svakog dana, posetioci će moći da uživaju u nastupima dečijih i crkvenih horova, da se provozaju fijakerom oko samog Hrama, prisustvuju predstavljanju knjiga, muzičkom i dramskom programu na bini, kao i da kupe suvenire i druge praznične zanimacije na postavljenim kućicama.

  Za doček Nove godine po julijanskom kalendaru ispred Hrama Svetog Save pored raznovrsnog muzičkog programom biće organizovan i vatromet.

  Tokom manifestacije ispred Hrama Svetog Save nastupiće brojni muzičari medju kojima su: Sergej Ćetković, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Vlado Georgiev, Lena Kovačević, Dušan Svilar, Neverne bebe, Nikola Grbić Grba i Trinitus bend, Snežana Djurišić, Marinko, Marko i Nikola Rokvić uz orkestar RTS-a, Viki Miljković, Aco Pejović i Sanja Djordjević i drugi.

  Manifestaciju „Božićno seoce kod Hrama“ u saradnji sa Hramom Svetog Save i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Gradske opštine Vračar, organizuju kompanije „Color Media Communications“ i „Ninamedia“.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com