Gradovi

Božović: Mali da podnese ostavku u Beogradu, potrebni izbori

BEOGRAD – Funkcioner DS Balša Božović pozvao je danas gradonačelnika Beogarad Sinišu Malog da što hitnije podnese ostavku kako bi se sa parlamentarnim I lokalnim izborima istovremeno održali i izbori za Skupštinu grada Beograda.

„Grad Beograd je jedan od najkorumpiranijih gradova u Evropi. Građani osećaju strah, bedu i poniženje od kada je SNS preko prinudnog organa otela građanima Beograda vlast u prestonici“, rekao je Božović novinarima uoči sednice skupštine grada kritikujući i projekat „Beograd na vodi“, kao i odnos komunalne policije prema građanima.

On je ponovio da su izboru u Beogradu neophodni pozivajući gradonačelnika da podnese ostavku u onom vremenskom periodu koji podrazumeva sve zakonom propisane rokove, kako bi se izbori za grad Beograd održali istog dana kada i lokalni i parlamentarni izbori u Srbiji.

„Nema poente da se raspisuju izbori za Voždovac i Zemun, a da se ne raspišu izbori za grad Beograd“, istakao je Božović.

Upitan da li će se kandidovati za gradonačelnika Beograda, Božović je odgovorio da će DS po raspisivanju izbora istaći svoje kandidate, ne samo za gradonačelnika već i za druge funkcije.

“Potpuno smo spremni za te izbore, ali očekujemo da prvo gradonačelnik podnese ostavku”, rekao je Božović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh