• Gradovi

  Branislav Jovanović: NE GLUMITE VILE I VILENJAKE NEGO OKREČITE ŠKOLU

   

  „Gospodo iz vlasti pre devet godina počeli smo da radimo na projektu sale za fizičko vaspitanje, sa četiri kabineta, pri osnovnoj školi „Mika Antić“ i odmah obezbedili sredstva iz Nacionalnog investicionog plana za završetak ovog projekta.

  Napominjem da smo u našem mandatu završili i veliku sportsku halu u ovoj školi gde se danas održavaju i međunarodna takmičenja u raznim sportovima.

  Takođe smo dogradili još i paviljon sa učionicama u okviru te škole i uradili teren sa veštačkom travom pri školi koji je sada potpuno zapušten“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

  Jovanović kaže da u opštini Pantelej nije urađeno ništa već se samo troši novac na  politički marketing i paradiranje političara bez rezultata, znanja i obrazovanja.

  „Ova opština je primer propale politike koja se vodi u gradu. Ima li većeg poraza nego činjenica da za osam godina niste mogli da završite ovu školsku salu sa kabinetima“, pita Jovanović.

  Mladi iz stranke Slobode i pravde obišli su ovaj objekat koji je u izgradnji kao i zgradu opštine gde su funkcionerima ukazali na nerad, neznanje i jalovu politiku koju vode godinama i pokušali svojim sugestijama da im ukažu koji su prioriteti mladih u ovoj opštini.

  „Rukovodstvo opštine Pantelej troši novac građana na stranačke vile i festivale. Da li je Srpska napredna stranka bitnija od građana i dece koja polaze u školu? Potrudite se barem da okrečite osnovnu školu „Mika Antić“ i da popravite fudbalski teren sa veštačkom travom koji vam je ostavila prethodna vlast. Prethodno rukovodstvo ostavilo vam je i nove učionice, a sada roditelji neće ovde da upisuju decu jer škola liči na sve, samo ne na školu“, zaključuje Radovan Čejović, koordinator omladine Stranke Slobode i pravde u Nišu.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com