• BG

  БРАВО: Кршили кодекс и закон, а сад праве стратегију; Срећни смо, стигли су спасиоци поштењачине, има да нам „цвета“

  Нема речи којима би се могао описати састав нове Радне групе за доношење медијске стратегије.

  Пре свега, зато што ће на томе радити Стојан Марковић, један Вукашин, Далила и слични. Па, то су врхунски стручњаци, невероватни умови и само сазнање да су они ту, упалило се светло и није више медијски мрак.

  Али, имамо само неколико питања…

  Како се у тој групи под скутима Европске уније нашао један Стојан Марковић? Како се то чувени опозиционар који је до јуче бљувао најогавније увреде на рачун државе и Вучића одједном нађе под његовим скутима?

  Али, господо, питамо Вас ми из Удружења медија и медијских радника који ову делатност не схватају као тапкарошку: зар Ви не направисте једну стратегију? Зар нам већ једном не упропастисте живот, па би да нас дотучете?

  Ипак, немојте се варати. Умемо ми да се боримо против набеђених стручњака који су изненада прогледали у општој помрчини.

  Подсећамо, претходна стратегија предвиђала је:
  Решење за Танјуг;
  Опстанак „Новости”;
  Опстанак „Политике”.
  Регионалне јавне сервисе
  Социјални дијалог

  Кладимо се да је појединцима из нове радне групе циљ сасвим супротан. Остаје да видимо, стратегије ћемо упоредити, испод ових решења, нову нећемо прихватити.

  Имамо питања за председницу Владе Србије.

  Поштована председнице, да ли знате ко Вам чини Радну групу, ко их је предложио, и зашто у њој нема Медијског савеза који се заједно са професором Црњобрњом искрено залагао за једну поштену и уређену медијску сцену? Да ли ће те Ви преузети одговорност уколико ,,ослободиоци” и њихова решења оставе нових хиљаду медијских радника на улици, униште српске медијске брендове…?

  Удружење медија и медијских радника

  Извор: Глас Западне Србије

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com