• Kultura

  Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)

  Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)

  U Beograd je doputovala Inva Mula, operska pevačica iz Albanije svetske reputacije, koja će na Velikoj sceni Narodnog pozorišta izvesti operu „Boemi“ Đakoma Pučinija.

  Inva Mula potiče iz porodice operskih pevača, a njen glas je čuo ceo svet u filmu „Peti element“ Lika Besona, kada je „pozajmila glas“ operskoj pevačici, koji je igrala Maiven Le Besko, i čijem nastupu je prisustvovao Brus Vilis.

  Podsetite se te scene.

  Izvor: YouTube

  Opersku pevačicu je danas primio predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji je kostatovao da „ovaj nastup predstavlja preduslov za jačanje kulturne saradnje dveju zemalja i u značajnoj meri doprinosi promovisanju i unapređenju bilateralnih odnosa“.

  Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)

  Oni su naglasili da je neophodno raditi na povećanju broja poseta i gostovanja umetnika, kako u Srbiji tako i u Albaniji, kao i na realizaciji zajedničkih kulturnih događaja.

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com