• Politika

  „Brzo će Gašić biti smenjen“

  I ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je izvesno da njegov kolega u vladi, Bratislav Gašić, više neće biti ministar.

  Stefanović je na pitanje novinara u skupštini kada će na dnevni red doći Gašićevo razrešenje, odgovorio da je premijer Aleksandar Vučić izneo svoj stav i da je, kako je rekao, svima sve jasno.

  Mislim da je to nešto o čemu više nema uopšte potrebe da bilo ko raspravlja. Svaki pokušaj da se na bilo koji način iskrivi to što je (premijer) rekao, ili da se drugačije predstavi, ne predstavlja ni mišljenje SNS, a ni stav premijera”, rekao je Stefanović.

  NEMA DOVOLJNO DOKAZA U SLUČAJU „PANDA“

  Vučić je danas na konferenciji u Vladi Srbije izjavio je da je gotovo siguran šta se dogodilo pre 17 godina, kad je u kafiću Panda u Peći ubijeno šest mladića srpske nacionalnosti, ali da za to nema dovoljno dokaza.

  Bauljamo u mraku. Gotovo da sam siguran da znam šta se tamo dogodilo, ali za to nemam dovoljno dokaza. To je sve što mogu da kažem, sve drugo što bih rekao neko bi rekao da kršim principe poštovanja institucionalnog rada„, izjavio je Vučić na konferenciji za novinare.

  Premijer je rekao da je zgrožen mnogim stvarima iz srpske prošlosti, iako ima i bezbroj stvari kojima treba da se ponosimo.

  Link Izvora

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com