Horoskop

Budite spremni: Šta će nam doneti večerašnji PUN MESEC?

Pun Mesec će ovog puta najviše osetiti oni koji imaju Sunce, Mesec, podznak, ili neku planetu između 21. i 28. stepena u Vodoliji, Lavu, Biku i Škorpiji. Ipak, imaginacija i intuicija će “proraditi” svima, bez obzira na horoskopski znak ili položaj planeta.

Ali, sa punim Mesecom raste i nepromišljenost, koje se morati čuvati! Izbegavajte nagle odluke i ishitrine reakcije, a energiju usmerite ka reševanju nekih štetnih navika ili radu na svojim manama. “Klima” punog Meseca pomoći će vam da se izborite se negativom iz prošlosti.

Ova “magična” noć otvoriće i period, koji će trajati sve do 30. avgusta, u kome vam prestoje nove vesti, susreti, razgovori i informacije koje će unaprediti vaš život.

Tu nije kraj mogućnostima i uvidima koje sa sobom nosi pun Mesec – sve tajne tada izlaze na videlo i dolazi vreme samo za istinu! Učiniće vam da ste dobile iznenadnu snagu da se otvorite i kažete sve što nam leži na duši!

Tokom aktuelnog punog Meseca bićemo i svedoci delimične lunarne eklipse, čije efekte će naša tela i te kako osetiti. Možda ćete biti iscrpljeniji, malo napetiji, ali s druge strane – vaši predosećaji biće nepogrešivi!

Mnoge od vas neće zaobići ni mala prosvetljenja – spoznaćete ko su ljudi koji vam više nisu potrebni i od kojih je vreme da odemo. Takođe, konačno ćete se suočiti sa istinama kojima niste želeli da pogledati u oči.

Ceo ovaj period budi naša čula i donosi teške preokrete, ali posle njega bićeme rasterećeniji, “čistiji”, bistriji i konačno spremni da ugrabimo svoju sreću!

A, ona dolazi brže nego što očekujete!

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh