Politika

Burno u Skupštini: Gojković pokazala modricu

maja gojkovicFoto: Screenshot


Ona je najpre na mestu predsedavajuće ustala, skinula sako i pokazala podliv i oteklinu na levoj nadlaktici, a potom i iz poslaničke klupe, javljajući se po povredi Poslovnika, te je navela da o tome ima izveštaj lekara iz skupštinske ambulante.

„Danas sam ponovo morala da se javim lekaru zbog bolova“, navela je ona.

Prethodno je Gojković odredila kraću pazu posle žestoke rasprave poslanika DS, SNS i SRS o bombardovanju 1999. godine, a na to joj je poslanik DS Balša Božović dobacio da li može da nastavi izlaganje a potom naveo:

„Kakva ste kukavica. To je strašno“.

Gojković je nakon toga ustala i poručila da će sad da im pokaže kakva je kukavica.

„Evo u pauzi, da ne bi Dveri imale, da ne bi vaše uvažene kolege imale dilemu, kako je juče bilo?, navela je Gojković.

Naime, Gojković je juče na vanrednoj konferenciji za novinare rekla da je u njen kabinet upalo troje poslanika Dveri, među kojima je bio i lider te stranke Boško Obradović i tamo vikali, vređali i fizički je sprečavali da izađe iz kabineta.

Sama je, kaže, uspela da sve troje poslanika fizički izbaci iz kancelarije, kako bi otišla na sastanka sa delegacijom Senata Italije.

U kabinet Gojkovićeve juče su, pored Obradovića, upali i poslanici Dveri Marija Janjušević i Srđan Nogo, a sve troje su zbog ranije izrečenih opomena udaljeni sa sednice na 20 dana.

Obradović je juče to negirao.

Smatra da nije bilo osnova za njegovo udaljenje sa sednice na 20 dana, te naveo da je sa poslanicima Dveri došao u kabinet predsednice parlamenta kako bi je pitao zašto je prošle nedelje isključen sa sednice.

Dveri su na sajtu objavili snimak dešavanja u kabinetu koji je telefonom zabeležila Marija Janjušević.

Izvor: youtube

Obradović se i danas oglasio.

On je izjavio da predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković „laže“ da je dobila modrice od poslanika Dveri i ocenio je da ih je sama sebi nanela.

On je pitao i zašto Gojković juče nije pokazala modricu na konferenciji za novinare

„Zato što je nije bilo! Kako je danas sebi napravila to može ona da objasni“, dodao je Obradović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh