Lokalne Novosti

Чајетина: Асфалтирање путева у пуном јеку

Радови на асфалтирању и реконструкцији путева на територији општине Чајетина у пуном су јеку. Реализују су планови месних заједница за ову годину, али и довршавају заостали из прошле године.

Протеклих дана завршено је асфалтирање пута у Љубишу у дужини од 3 350 метара, у засеоку Терзићи и Лазовићи према Пећинарима.

Радови су финансирани делом учешћем грађана, али већином из буџета општине. У истој месној заједници, урађено је и 1500 метара пута према Чубрацима.

Asfaltiranje Ljubis
Завршени су и радови у месној заједници Шљивовица и то у засеоцима Луковићи у дужини од 550 метара, Аћимовићи 250 и Божићи 250 метара. Завршено је крпљење ударних рупа на путу у дужини од 4 километра према Чиготи, у месној заједници Гостиље  и асфалтирано још 1100 метара на истом правцу, чиме је у потпуности спојен пут од Љубиша преко Чиготе до центра Гостиља.

Asfaltiranje Ljubis

Реконстуисан је део главног пута кроз насељено место Мачкат, непосредно поред угоститељских објеката, саобараћајници која је изузетно фреквентна и важна за аутобуски саобраћај.

На Златибору су у току радови у улици Проте Симића. Ради се на проширењу улице, која ће бити 5 метара ширине, са тротоаром од 1,5 метара. Након завршетка радова на Златибору, радиће се у месној заједници Трипкова. Планирано је крпљење ударних рупа и пресвлачење дела коловоза који је оштећен услед изградње водоводне мреже, а затим ће се радови наставити у Кривој Реци  у складу са планом и приоритетима радова који су започети прошле године.

Извор: Општина Чајетина

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh