Politika

Čedomir Jovanović: Neophodan dogovor sa DS

čedomir jovanović ldpFoto: Tanjug, Marko Đoković

Zbog toga je neophodno da u danima pred nama postignemo dogovor sa Demokratskom strankom (DS) o načinu izlaska na izbore, koji bi potom, kao naš zajednički predlog, predstavili svim učesnicima razgovora koji je održan us edištu DS, navodi se u pisanoj izjavi Jovanovića.

Opozicione proevropske stranke, smatra Jovanović, duguju društvu ozbiljan pristup dogovoru o nastupu na izborima koji će oblikovati budućnost Srbije u narednih nekoliko godina.

Na sastanku, nažalost, taj dogovor nije u potpunosti postugnut, ali se nadam da ćemo u narednih nekoliko dana zajednički doći do rešenja koja će u najvećoj meri odgovoriti na potrebe građana i najefikasnije omogućiti potpuno ostvarenje ciljeva evropske, moderne Srbije, naglasio je on.

Suština pregovora pred nama je formulisanje i politike i načina saradnje opozicije, kako bi se uspostavila jaka i odgovorna alternativa vlasti koja do sada nije, niti će biti sposobna da ponudi odgovore na probleme koji od Srbije prave društvo određeno neuspesima i konfliktima, poručio je Jovanović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh