• Novosti online

  Чека се провера трагова на пиштољу Саше С.

  Саша С. (41), који је ухапшен пре два дана због пуцњаве у новобеоградском Блоку 45, иако је било планирано, није јуче саслушан пред тужиоцем. Према незваничним информацијама, он се у тренутку хапшења, али и неколико сати касније, понашао поприлично неурачунљиво, па је то био разлог због којег није одведен код тужиоца. Његово саслушање, према незваничним информацијама, биће обављено данас.

  Кривичном пријавом која је поднета, Саши С. на терет се стављају кривична дела покушај тешког убиства и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

  Према речима „Политикиног” саговорника блиског истрази, инспектори који раде на случају наложили су да се уради балистичко вештачење пиштоља који је пронађен код ухапшеног, али и да се анализирају ДНК трагови пронађени на њему. У блиндираном „бе-ем-веу” који је Саша С. возио у тренутку када је пуцао, пронађена су још два пиштоља.

  – Наложено је и вештачење његовог, али и мобилних телефона још неколико особа. Саша је инспекторима рекао да су га јурили неки људи и да су хтели да пуцају на њега. Провером података с базних станица у околини зграде у Улици Јурија Гагарина 241, у којој се Саша скривао, требало би да се дође до података који би могли да помогну у овој истрази – наводи „Политикин” саговорник.

  Као што је наш лист већ објавио, Саша С. је одавно познат полицији и то због више кривичних дела. Пре деценију и по издржао је седмогодишњу казну затвора на коју осуђен због кривичног дела разбојништва, а према сазнањима нашег листа полиција има информације и да је трговао наркотицима и био повезан с неким од највећих имена у овом послу.

  Претпоставља се да се и у Бразилу где се донедавно налазио бавио трговином наркотицима и да је тамо сарађивао с људима из Србије који се у тој земљи налазе већ годинама и који се, такође, баве овим „послом”.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com