• Saobraćaj

  Честе промене времена захтевају опрез у вожњи

  Овако честе промене времена, захтевају од возача пуну опрезност у вожњи уз строго поштовање саобраћајних прописа, поготово на путним правцима који воде поред стенских усека и клисура, саопштава Ауто-мото Савез Србије.

  Последњих дана учестали су одрони земље и камена, којих има, и поред интезивних интервенција путара на њиховом чишћењу и уклањању са пута.

  Према поседњим информацијама Управе граничне полиције РС на нашим терминалима нема дужих задржавања путничких возила.

  На теретним терминалима ГП Батровци са Хрватском, задржавања су дуга и вишесатна на излазу из Србије, односно на улазу у Хрватску, просечна задржавања су око 10 сати.

  Због влажних коловоза и појаве ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, могуће је стварање поледице те ЈП „Путеви Србије“ апелује на возаче да прилагоде брзину кретања ситуацији на путу и саветујемо максималан опрез у вожњи.

  На путним правцима првог приоритета саобраћај се одвија нормално, коловоз је сув, снега нема, док су на појединим путним правцима трећег приоритета коловози су влажни у нижим пределима а снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Ивањице.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com