Gradovi

Четири особе, межи којима и једномесечна беба, повређени у удесима у Нишу

policija nocТоком вечери, у размаку од само сат времена у Нишу су се догодиле две саобраћајне незгоде у којима су повређене четири особе, међу којима и двоје деце.

На углу Улице 25. мај и Јужне обилазнице у Комрену у уторак у 19 часова и 40 минута сударили су се Ауди А6 којим је управљао педесетдеветогодишњи Нишлија и застава 101 нишких регистарских ознака. Лакше телесне повреде у застави добили су једномесечна беба, њена двадесетседмогодишња мајка и годину дана старији отац детета који је био за воланом аутомобила. Како су нам рекли у полицији беба је била у наручју мајке и на срећу задобила је лакше повреде. Друго дете у застави, старо три године, прошло је без повреда. Полиција је обавила увиђај, а о саобраћајном инциденту је обавештено и Основно јавно тужилаштво у Нишу.

У Доњоврежинској улици У 20 сати и 35 минута фиат браво, нишких регистарских ознака, ударио је десетогодишњу девојчицу. Дете је задобило лакше телесне повреде и након указане помоћи на лицу места и дијагностике на Дечијој клиници, девојчица је пуштена на кућно лечење. За воланом аутомобила био је четрдесетогодишњи Нишлија.

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh